A traves de molts anys d’experiència, JVVgrup ha donat especial importància a les noves tecnologies al món de la il·luminació, en especial els LED i a les pantalles electro-luminiscents. Pel seu mínim consum, les seves dimensions l la vida útil, el led s’està convertint en la font de llum pel futur. Amb un número important de desenvolupaments realitzats i adaptats sempre als requisits dels nostres clients, tenim solucions amb diferents tipus de led, sistemes de alimentació i control. Els principals fabricants de LED ens mantenen al corrent de les darreres novetats i avenços, permetent-nos oferir als nostres clients noves idees i possibilitats.

Es important saber que un desenvolupament dolent, retalla i deteriora la vida d’un LED. No tant sols el desenvolupament afavoreix els resultats òptims, si no que un estudi minuciós de l’aplicació i el coneixement luminotècnic dels requisits imprescindibles, ens donen la garantia del conjunt final. Les possibilitats de treballar amb els 3 colors bàsics (RGB) permeten generar múltiples colors de manera dinàmica.

Un eficient servei d’enginyeria, amb una capacitat de fabricació adaptada a les quantitats requerides pel client, permet una ràpida resposta en el lliurament del producte. JVVgrup col·labora estretament amb Assesors Luminotècnics, una enginyeria especialitzada exclusivament en il·luminació. Assesors Luminotècnics dona servei en 3 direccions:

PRODUCTE
Disseny de lluminàries. Des de la seva fase conceptual fins la industrialització.

APLICACIÓ

Anàlisi i simulació de comportaments, mecànics, elèctrics, tèrmics i fotomètrics de les lluminàries. Avaluació del compliment de Normatives.

AMBIENT

Realització de projectes de qualsevol aplicació d’enllumenat des de el briefing inicial fins la simulació mitjançant la infografía de resultats prèviament calculats i seguiment dels resultats reals a l’obra.